Afegeix-me a Favorits!

<b></b>
Les Tres Creus a la Mola d'Estat (Muntanyes de Prades)

2 de setembre del 2018


ITINERARIS PER CATALUNYA

 

 

 
Bones notícies, senderistes!

 
Després de les merescudes vacances d’estiu tornem a ser a punt per gaudir de la muntanya en bona companyonia. Comencem nous reptes, noves aventures. No només iniciem la segona part del Sender Transversal de Catalunya (GR 1) aquest mes de setembre, que ens menerà a terres mes llunyanes i desconegudes, sinó que a més




TORNEM A ENGEGAR ELS ITINERARIS PER CATALUNYA!!

Tornem a posar en marxa el cicle de sortides Itineraris per Catalunya de la Vocalia de Senders.

A partir d’aquesta temporada 2018-2019, que iniciem al setembre, juntament amb el cicle de sortides Senders de Gran Recorregut, que ja són un clàssic en la història de la nostra vocalia, i que enguany dediquem a la segona part del Sender Transversal de Catalunya (GR 1), tornem a engegar el cicle Itineraris per Catalunya, que teníem aparcat des del 2011.

Aquest cicle de sortides el vam iniciar a la temporada 2005-2006, en un nou projecte que aplegués nous recorreguts, noves excursions, dins la geografia catalana, aconseguint d'aquesta manera fer realitat un dels nostres objectius: fer excursions i travesses de baixa, mitja o alta muntanya que a tots ens agraden i no s'han pogut programar en cap moment.

L’última sortida que vam fer d’aquest cicle va ser l’any 2011 al Bassegoda, Puig de Bassegoda pel Caire de Comadells. En aquesta nova temporada que comencem, 2018-2019, hem decidit incloure-hi només tres sortides, per no sobrecarregar el programa anual: una sortida de tardor, una d’hivern i una de primavera.

La primera, la de tardor, ja la tenim programada per al proper 4 de novembre:

Les Gúbies de la Vallfiguera (Parc Natural dels Ports) (inscripcions al mes d’octubre!)

 

Estigueu molt atents a les properes informacions, tant al Full del Centre, com a la seva pàgina web, i sobretot al nostre Bloc de Vocalia de Senders i al nostre Canal de Telegram.

 

Tornem-hi!!


Salutacions!
 
 
 
----
La Vocalia de Senders