Afegeix-me a Favorits!

<b></b>
Foto de grup al refugi Coma de Vaca (1.995 m)

4 de juny de 2022


  

Dinar de Germanor Camí dels Nyerros 


Diumenge, 17 de juliol de 2022


Com a cloenda d'aquesta temporada que hem dedicat plenament al Camí dels Nyerros, no hi ha res millor que acabar-la amb un Dinar de Germanor per a tots els qui vulgueu acompanyar-nos. I com no podia ser d'una altra manera, farem una caminada resseguint les passes d'en Serrallonga, nyerro per excel·lència, pels voltants de la vila on va néixer, Viladrau.
Serà una matinal amb un recorregut espectacular per camins del Parc Natural del Montseny. Hem escollit el mateix itinerari que vam fer a la cloenda del Camí dels Nyerros el 2011, durant la celebració del centenari del Centre Excursionista; un itinerari autènticament nyerro que ens farà gaudir d'allò més, des de Sant Marçal de Montseny a Viladrau, tot assolint el Matagalls.

Itinerari: 
Sant Marçal de Montseny, Coll de Sant Marçal, Pla del Parany, Pla dels Èvols, Coll Sesportadores, Coll Pregon, collet de l’Home Mort, cim de Matagalls, Pla de les Saleres Velles, font de Matagalls, serra dels Salaverds, coll d’Ordials, camí de l’Erola, coll d’Àligues, ermita de la Mare de Déu de l’Erola, Castanyeda Gran de can Gat, can Gat, Roureda de can Gat, la Sala Nova, La Sala, font dels Pescadors, Prat de La Sala, Club de Polo Sant Antoni de Viladrau, coll Cendrós i La Noguerola (ctra. de Viladrau).

Dinar de cloenda: 
Per acabar la jornada en un ambient de germanor, com ja és tradicional, farem el dinar de cloenda de temporada a l’Hostal Bofill, a Viladrau. El preu del dinar, amb cafè inclòs, serà de 20 euros, encara que, com sabeu, els qui heu vingut periòdicament a les etapes d'aquesta temporada us sortirà molt més barat, segons el nombre d’etapes que hàgiu fet.


MOLT IMPORTANT:  el període d'inscripció per aquesta etapa comença el dilluns, dia 27 de JUNY, i finalitza el dimarts dia 12 de JULIOL, teniu més de dues setmanes per fer les inscripcions. El dimarts, 12 de JULIOL serà l'últim dia d'inscripció i serà necessari confirmar l'assistència al dinar de germanor. A més, en el moment de fer la inscripció a la secretaria del Centre, o bé a través del web, s'haurà d'escollir un primer i un segon plats dels que us presentem al menú. Això és important, doncs s'ha de donar al restaurant el nombre de comensals i el menú triat amb alguns dies d'antelació. En el moment de fer la inscripció s’haurà d’abonar l'import de l'autocar més l'import del dinar. MENÚ HOSTAL BOFILL (17/07/2022)INFORMACIÓ DESTACADA


Dificultat:  **  (12,950 kms)

Desnivells acumulats aproximats:   (+ 637 m) (- 1.075 m)

Lloc i hora de sortida de Terrassa: Rambla d’Ègara, davant els ferrocarrils de la Generalitat, a les 7:00 del matí. La tornada serà a la tarda. 

Observacions: El desplaçament es farà en autocar, amb plaçes limitades. Cal treure les inscripcions (autocar + dinar) a la secretaria del Centre de 6 a 9 del vespre, o bé a través del web www.ce-terrassa.cat  del dia 27 de juny al 12 de juliol, ambdós inclosos.

Notes: us recordem que el dimarts, dia 12 de juliol, serà l'últim dia d'inscripció, per tant preguem que us hi inscrigueu abans d'aquest dia. Per participar en aquesta activitat cal que tingueu la llicència/assegurança federativa. En cas contrari, heu de contractar l'assegurança temporal a Secretaria.

Preu de la inscripció:  20 € (autocar) + 20 € (dinar)

Organitza: Vocalia de Senders.
DESCÀRREGUES

Sant Marçal - Viladrau    

Track GPS Etapa cloenda, Sant Marçal - Viladrau      

Àlbum de fotos Etapa cloenda, Sant Marçal - Viladrau