Afegeix-me a Favorits!

<b></b>
Cim de la Roca Falconera (Parc Natural de la Serra de Montsant, El Priorat)

4 de juny del 2022


  

Dinar de Germanor Camí dels Nyerros 


Diumenge, 17 de juliol de 2022


Com a cloenda d'aquesta temporada que hem dedicat plenament al Camí dels Nyerros, no hi ha res millor que acabar-la amb un Dinar de Germanor per a tots els qui vulgueu acompanyar-nos. I com no podia ser d'una altra manera, farem una caminada resseguint les passes d'en Serrallonga, nyerro per excel·lència, pels voltants de la vila on va néixer, Viladrau.
Serà una matinal amb un recorregut espectacular per camins del Parc Natural del Montseny. Hem escollit el mateix itinerari que vam fer a la cloenda del Camí dels Nyerros el 2011, durant la celebració del centenari del Centre Excursionista; un itinerari autènticament nyerro que ens farà gaudir d'allò més, des de Sant Marçal de Montseny a Viladrau, tot assolint el Matagalls.

Itinerari: 
Sant Marçal de Montseny, Coll de Sant Marçal, Pla del Parany, Pla dels Èvols, Coll Sesportadores, Coll Pregon, collet de l’Home Mort, cim de Matagalls, Pla de les Saleres Velles, font de Matagalls, serra dels Salaverds, coll d’Ordials, camí de l’Erola, coll d’Àligues, ermita de la Mare de Déu de l’Erola, Castanyeda Gran de can Gat, can Gat, Roureda de can Gat, la Sala Nova, La Sala, font dels Pescadors, Prat de La Sala, Club de Polo Sant Antoni de Viladrau, coll Cendrós i La Noguerola (ctra. de Viladrau).

Actualització: per raons de força major (onada de calor i restriccions de la Generalitat amb l'activació de l'INFOCAT i el Pla Alfa 3 per perill alt d'incendis) hem hagut de canviar l'itinerari previst per aquesta sortida. En lloc de fer l'itinerari programat (Sant Marçal - Matagalls - Viladrau), travessant el Parc Natural del Montseny, en farem un de més senzill i amb menys desnivell a les Guilleries, a l'entorn d'Espinelves: des d'Espinelves al Puig de la Guàrdia.
Les Guilleries sempre ofereixen sortides de gran bellesa entremig de grans boscos i zones frondoses. Proposem una matinal pels voltants d'Espinelves amb l'ascensió al puig de la Guàrdia, de 1.129 metres. El punt de sortida i arribada és el poble d'Espinelves, a l'entrada del qual hi ha un gran aparcament.

Espinelves - Puig de la Guàrdia - Espinelves
Distància: 13,040 kms.
Desnivell acumulat: 434 m.

Finalitzada la sortida l'autocar ens menarà fins a Viladrau on farem el dinar de cloenda a l'Hostal Bofill.
Us podeu descarregar el track d'aquesta sortida clicant a aquest enllaç:



Dinar de cloenda: 
Per acabar la jornada en un ambient de germanor, com ja és tradicional, farem el dinar de cloenda de temporada a l’Hostal Bofill, a Viladrau. El preu del dinar, amb cafè inclòs, serà de 20 euros, encara que, com sabeu, els qui heu vingut periòdicament a les etapes d'aquesta temporada us sortirà molt més barat, segons el nombre d’etapes que hàgiu fet.


MOLT IMPORTANT:  el període d'inscripció per aquesta etapa comença el dilluns, dia 27 de JUNY, i finalitza el dimarts dia 12 de JULIOL, teniu més de dues setmanes per fer les inscripcions. El dimarts, 12 de JULIOL serà l'últim dia d'inscripció i serà necessari confirmar l'assistència al dinar de germanor. A més, en el moment de fer la inscripció a la secretaria del Centre, o bé a través del web, s'haurà d'escollir un primer i un segon plats dels que us presentem al menú. Això és important, doncs s'ha de donar al restaurant el nombre de comensals i el menú triat amb alguns dies d'antelació. En el moment de fer la inscripció s’haurà d’abonar l'import de l'autocar més l'import del dinar. 



MENÚ HOSTAL BOFILL (17/07/2022)



INFORMACIÓ DESTACADA


Dificultat:  **  (13,040 kms)

Desnivells acumulats aproximats:   (+ 434 m) (- 434 m)

Organitza: Vocalia de Senders.