Afegeix-me a Favorits!

<b></b>
Cim de la Roca Falconera (Parc Natural de la Serra de Montsant, El Priorat)

13 de març del 2020


AJORNAMENT D'ACTIVITATS DEL CENTRE EXCURSIONISTA

 

Ja coneixeu les recomanacions de les autoritats administratives i sanitàries del país, materializant-se en tancament d’espectacles, limitacions d’aforaments i de trobades socials, cancel·lacions de reunions, presentacions, etc…
 
L’Ajuntament de Terrassa demana a les entitats que com a mesura de contenció general, a fi i efecte de col·laborar a frenar la propagació del coronavirus, se suspenguin les activitats en les que s’hi esperi un nombre elevat d’assistència. De la mateixa manera, des de la Vocalia de Senders, i com a mesura preventiva, hem decidit suspendre totes les trobades i activitats des d’avui mateix i fins passat Setmana Santa.
 
 
Així mateix, seguint les mesures de seguretat establertes pel Govern de la Generalitat, la nostra entitat romandrà tancada fins a nou avís.
 
Aquesta mesura ens obliga a ajornar la sortida del Camí dels Bons Homes prevista per al 22 de març, i probablement també la del 19 d’abril (això encara està per confirmar). Aquestes sortides queden ajornades, de moment sense dates alternatives.
 
A partir del mes d’abril, i abans de la Setmana Santa, tindrem més informació.
 
Disculpeu les molèsties que aquestes mesures us puguin ocasionar. Agraïm la vostra comprensió i col·laboració.
 
13 de març de 2020 

 

Pàgina web del Centre Excursionista de Terrassa

 

 

Salutacions.