Afegeix-me a Favorits!

<b></b>
Les Tres Creus a la Mola d'Estat (Muntanyes de Prades)

6 de desembre del 2014

Tú decideixes el teu camí!!

 

Estimats companys de Senders!

 
Enguany estem gaudint d'un itinerari de senders fascinant, que ens ha de dur fins al Santuari de la Mare de Déu de Núria tot seguint el rastre del Sant Greal, Els camins secrets del Sant Greal, un camí romeu per la Catalunya central tot passant per una sèrie d'ermites, esglésies i catedrals de diverses èpoques, enmig d'un bell entorn natural que ens proporciona el nostre territori. Però hem de continuar pensant quins itineraris podem fer les properes temporades de senders, i ja ha arribat el moment de començar a treballar per a la propera temporada 2015-2016, malgrat no hàgim trobat el tan preuat Calze...

Atès que sou tots vosaltres, els caminadors de senders, els autèntics protagonistes de les nostres caminades i de les nostres aventures, i els qui en definitiva n'heu de gaudir, hem proposat fer-vos una consulta, totalment voluntària, perquè ens digueu quins itineraris o recorreguts us agradaria fer per a la propera o properes temporades. Us demanem, per tant, la vostra col·laboració perquè les caminades de senders siguin del grat de tots vosaltres.

El senderisme és una activitat física a l’abast de tothom i que ens permet conèixer un país, la seva cultura, la seva història i el seu paisatge natural i humà tot travessant-lo a peu per camins senyalitzats. Els diferents tipus de senders permeten que tothom tingui un sender al seu abast i pugui practicar aquesta activitat. A Catalunya, el caràcter principalment muntanyenc de la seva geografia, unit a la important riquesa arqueològica i monumental escampada arreu del territori i la seva variada bellesa paisatgística, situa els senders al nivell dels millors d’Europa, alhora que el clima suau del país els fa transitables la major part de l’any.

Empesos per aquesta passió que sentim per les muntanyes i senders de gran i petit recorregut, us demanem que, de manera voluntària, ens adreceu les vostres idees o suggeriments sobre possibles itineraris, recorreguts o travesses que us puguin seduir, atenent que s'han d'ajustar a la nostra manera de fer, és a dir, que es pot tractar de senders de gran recorregut (GR), de petit recorregut (PR) itineraris mixtes (GR-PR) o fins i tot rutes temàtiques, o altres tipus d'itineraris homologats a Catalunya i que puguin abastar una temporada completa.
 
Ens podeu avançar les vostres idees de forma privada responent aquesta entrada del bloc mitjançant el vostre comentari, simplement clicant a "Envia'ns el teu comentari" o dirigint-vos directament a algun dels organitzadors de la Vocalia de Sendres, com l'Enric Cortés o el Joan Puig, abans del 31 de desembre. Totes les aportacions seran benvingudes i tingudes en compte per a la temporada vinent i per les que vinguin després.
 
 
 







Envia'ns el teu comentari