Afegeix-me a Favorits!

<b></b>
Les Tres Creus a la Mola d'Estat (Muntanyes de Prades)

1 de març del 2009

Diada del Centre Excursionista i Caminada Popular

El CET ja està preparant unes quantes activitats per a la Diada del Centre perquè us ho passeu d'allò més bé.
Potser us vindria de gust participar en les activitats que organitza el Centre per la seva Diada? Serà el proper cap de setmana. Els dies 7 i 8 de novembre estan plens d'activitats que ben segur tindreu ganes de veure i participar-hi!!!
El dia 7 al matí, a partir de les 11, el Centre obrirà les portes a tothom qui ho vulgui per visitar-lo tot per dins. Hi haurà projeccions de pel·lícules de muntanya, us explicaran com funciona cada Secció, a la Plaça Vapor Ventalló us explicaran uns contes molt divertits a partir de les 12 del migdia, i a més podreu baixar per una tirolina, entrar en una cova infable.... Ah! I si voleu us podeu quedar a dinar i tot!!! (truqueu o passeu-vos pel Centre si teniu intenció de fer-ho que us en explicaran els detalls).
I el dia 8 podeu participar a la Caminada Popular de Terrassa i conèixer indrets amagats molt i molt interessants i misteriosos....
NO US HO PERDEU!!!!


XXV CAMINADA POPULAR DE TERRASSA 2009

Les tines del Flequer, masos fortificats i fonts amagades

El Centre Excursionista de Terrassa us convida a fer una passejada per la història, la Vall del Flequer, on les parets de pedra seca i les tines ens parlaran des del silenci, de l'aspror d'una feina que als voltants del 1860 era el veritable motor econòmic de Catalunya, quan a França va caure la producció de vi atacada per la fil·loxera.

Avui entre boscos i torrents anirem descobrint les tines i les barraques de vinya, però atenció: també passarem per camins molt vells que comunicaven masos fortificats, castells i fonts ombrívoles d'aigua fresca. Camins encara molt bonics, però perduts i menjats per la natura, on no hi passa ningú.

El dia 8 de novembre us esperen per mostrar-vos tota la bellesa de les carenes, les fonts i els racons menys coneguts del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l'Obac.

Per recuperar aquests camins antics i la seva memòria, només cal que hi passem tots, gaudint del paisatge que els envolta, com mes siguem millor! Ens ajudareu?

Data: Diumenge 8 de novembre de 2009

Sortida/Arribada:

Rocafort (El Bages)

Hora de sortida:

De 8:00 a 8:30

Longitud Llarg:

18,130 km

Temps:

5 hores aproximadament, depenent del pas.

Dificultat:

Baixa.

Desnivell acumulat:

620 metres.

Itinerari:

Rocafort - Castell de Rocafort - L'Arboset - Torrent de Can Riera - Ermita de Sant Pere d'Oristrell - Mas d'Oristrell - Vall del Flequer - Tines del Bleda, Escudelleta, Ricardo - Font del Coll Dat - Era de les Bruixes - Font de Casassaies - Mas de Casassaies - Les Esgrauetes - Rocafort.

Avituallaments:

Coca a la sortida, esmorzar al segon control, aigua, sucs i fruita a l'arribada.

Premi:

Hi haurà un petit record per a tots els participants.

Inscripcions:

Joves i adults: 8

Menors fins a 14 anys: 3

A l'hora d'inscriure's caldrà estar en possessió de la llicència de la FEEC de l'any 2009. En cas contrari, caldrà subscriure l'assegurança temporal per aquell dia (1,5 € per persona, grans i petits).

Podeu fer la inscripció a:

Fins el dia 30 d'octubre

, per ingrés o transferència bancària al compte 2074-0000-59-0073246165 especificant el vostre nom i núm. de persones que inscriviu.

Fins el dia 4 de novembre

, a la Secretaria del Centre.

Hi ha la possibilitat d'inscriure's el mateix dia de la Caminada al preu de 10 € (joves i adults) i 4 € (menors fins a 14 anys), amb l'addició (si és el cas) d'1,5 € per l'assegurança temporal d'aquell dia.

Mes informació:

Centre Excursionista de Terrassa C/ Sant Llorenç 10, Telèfon 93 788 30 30 (de 19:00 a 20:30)

centre @ce-terrassa.org.

*

*

*