Afegeix-me a Favorits!

<b></b>
Parc Natural dels Ports

21 de març de 2008

Canvis en el programa d'etapes del GR2


En aquesta temporada que dediquem al GR 2, que va des de La Jonquera a Aiguafreda, teníem previst incloure-hi la variant GR 2-2, que va des de Rupit fins a l'hostal de La Riba, fent l'itinerari més atractiu, però finalment hem decidit no incloure-la. Aquesta variant, d'uns 13 quilòmetres, transcorre tota per una pista asfaltada entre boscos i sense gaire interès senderístic.

Per tant, a partir de la sisena etapa, el programa de sortides queda modificat, continuant el GR 2 de forma ininterrumpuda fins a Aiguafreda. Per altra banda, també queden modificades les dues últimes etapes, entre Aiguafreda i Terrassa, aprofitant un tram de recorregut de la Matagalls-Montserrat i un tram del GR 173, aconseguint d'aquesta manera el que desitjàvem des d'un principi: acabar l'última etapa arribant a peu a la nostra ciutat, fent justícia al títol del recorregut d'aquesta temporada: La Jonquera - Terrassa.

Per tant, aquest és el nou programa de sortides, a partir de la sisena etapa:15 de març ........... 6ª etapa. Rupit - Vilanova de Sau (18,330 km)
19 d'abril ............. 7ª etapa. Vilanova de Sau - Santuari Puig-L'Agulla (19,640 km)
10 de maig .......... 8ª etapa. Santuari Puig-L'Agulla - Aiguafreda (24,280 km)
31 de maig .......... 9ª etapa. Aiguafreda - Sant Llorenç Savall (29,540 km)
21 de juny ......... 10ª etapa. Sant Llorenç Savall - Terrassa centre (22,660 km)

*

*