Afegeix-me a Favorits!

<b></b>
Mirador de Sant Joan de la Muntanya (Montblanc)

21 de març del 2008

Canvis en el programa d'etapes del GR2


En aquesta temporada que dediquem al GR 2, que va des de La Jonquera a Aiguafreda, teníem previst incloure-hi la variant GR 2-2, que va des de Rupit fins a l'hostal de La Riba, fent l'itinerari més atractiu, però finalment hem decidit no incloure-la. Aquesta variant, d'uns 13 quilòmetres, transcorre tota per una pista asfaltada entre boscos i sense gaire interès senderístic.

Per tant, a partir de la sisena etapa, el programa de sortides queda modificat, continuant el GR 2 de forma ininterrumpuda fins a Aiguafreda. Per altra banda, també queden modificades les dues últimes etapes, entre Aiguafreda i Terrassa, aprofitant un tram de recorregut de la Matagalls-Montserrat i un tram del GR 173, aconseguint d'aquesta manera el que desitjàvem des d'un principi: acabar l'última etapa arribant a peu a la nostra ciutat, fent justícia al títol del recorregut d'aquesta temporada: La Jonquera - Terrassa.

Per tant, aquest és el nou programa de sortides, a partir de la sisena etapa:15 de març ........... 6ª etapa. Rupit - Vilanova de Sau (18,330 km)
19 d'abril ............. 7ª etapa. Vilanova de Sau - Santuari Puig-L'Agulla (19,640 km)
10 de maig .......... 8ª etapa. Santuari Puig-L'Agulla - Aiguafreda (24,280 km)
31 de maig .......... 9ª etapa. Aiguafreda - Sant Llorenç Savall (29,540 km)
21 de juny ......... 10ª etapa. Sant Llorenç Savall - Terrassa centre (22,660 km)

*

*