Afegeix-me a Favorits!

<b></b>
Cim de la Roca Falconera (Parc Natural de la Serra de Montsant, El Priorat)

2 de gener del 2013

NOU AJORNAMENT DE L'ETAPA 7, MOLLÓ - SETCASES


Benvolguts companys!


Malauradament us hem de comunicar que hem tornat a ajornar la setena etapa dels Camins de Tramuntana, Molló – Setcases, per les males previsions meteorològiques. A més de la gran quantitat de neu que hi ha durant gran part del recorregut, sembla ser que diumenge hi haurà forta llevantada que portarà pluges i mal temps.


És una llàstima que una preciosa excursió com aquesta, amb bells paratges i vistes espectaculars, no la puguem gaudir com cal. A més, ens trastoca el calendari perquè hem hagut de fer uns petits canvis, que tot seguit us passem a informar:


·        La 7ª etapa (Molló-Setcases) prevista per al dia 30 i que ajornem avui, es farà el dia 13 d’abril

·        La 8ª etapa (Setcases – Vallter 2000) prevista per al dia 27 d’abril, es farà el dia 4 de maig

·        La 9ª etapa (Vallter 2000 – Castell) es farà, tal com estava programada, el dia 25 de maig


Les dues etapes del mes de maig (dies 4 i 25) sortiran publicades en el proper butlletí Maig-Juny, i també les dues últimes etapes de cap de setmana, 28 i 29 de juny en què assolirem la Pica del Canigó, objectiu final dels Camins de Tramuntana. Com sempre, tota aquesta informació també es publicarà al web del CET i al nostre bloc de Vocalia de Senders.

Preneu nota d’aquests canvis a la vostra agenda. Per altra banda, en endavant, procurarem evitar més ajornaments de sortides per tots aquests inconvenients que comporta, sempre que no siguin causes greus. Si les previsions no són gaire bones en un principi, sortirem igualment, i un cop en el lloc de destí, decidirem què fer segons les inclemències del temps.

 
Salutacions, i perdoneu altra vegada tot aquest enrenou.
 

 
La Vocalia de Senders