Afegeix-me a Favorits!

<b></b>
Cim de la Roca Falconera (Parc Natural de la Serra de Montsant, El Priorat)

16 de desembre del 2012

Canvis a les etapes 9 i 10 dels Camins de Tramuntana (1ª part)


Hem volgut fer uns canvis importants en les dues darreres etapes (etapes 9 i 10) d'aquesta primera temporada dels Camins de Tramunatana. Tal com ho teníem previst en el programa inicial d'enguany, la novena etapa es desenvolupava entre el pobles d'Albanyà i Costoja, i la desena etapa entre Costoja i Sant Llorenç de Cerdans, punt final de la temporada i lloc previst, en un principi, per celebrar la cloenda d'aquesta primera part del recorregut amb un dinar de germanor.
Es dóna la circumstància que aquestes dues etapes són molt curtes de recorregut, i hem buscat un itinerari que uneix, per camins de muntanya, els pobles d'Albanyà i Sant Llorenç de Cerdans en un recorregut fàcil, aglutinant d'aquesta manera les dues etapes en una de sola.
Aquesta decisió s'ha pres per dos motius que considerem importants: en primer lloc, ens estalviem un viatge al Vallespir, que no està, precisament, al costat de casa. I per altra banda, aprofitem l'última etapa del mes de juny (que seria la desena) per celebrar la cloenda amb un gran dinar de germanor de maquis, en un lloc no gaire lluny. Serà una etapa sorpresa, i de la qual no podrem donar cap detall fins a l'últim moment. Això sí, us podem garantir que us ho passareu d'allò més bé.
 
Per tant, la cosa queda d'aquesta guisa:
Etapa 9. Albanyà - Sant Llorenç de Cerdans  (20,600 kms)  (19 de maig)
Etapa 10. Etapa de Maquis sorpresa (dinar de germanor)  (16 de juny)
 
Podeu consultar el programa actualitzat de la temporada 2012 - 2013 en el següent enllaç del nostre bloc:
 
 
La Vocalia de Senders