Afegeix-me a Favorits!

<b></b>
Cim de la Roca Falconera (Parc Natural de la Serra de Montsant, El Priorat)

21 de febrer del 2009

NOTA IMPORTANT SOBRE LES LLICÈNCIES DE LA FEEC


En començar aquesta temporada 2009-2010, dedicada al Camí Natural de l'Ebre, vem publicar una nota sobre la necessitat d'estar en possessió de la llicència de la FEEC, com a requisit indispensable per poder participar a les caminades de la Vocalia de Senders. Aquesta va ésser una decisió que es va prendre a nivell de l'Entitat, per a totes les activitats que s'hi desenvolupen. Una decisió que nosaltres vem acceptar, de tal manera que a partir del mes de setembre no es va admetre cap inscripció a la secretaria del Centre de ningú que no estigués federat, amb l'excepció dels nouvinguts que vénen a provar les nostres caminades.

A partir de l'entrada de la nova Junta Directiva al Centre Excursionista les coses han canviat lleugerament. En l'última reunió extraordinària de la Junta Directiva es van aclarir molts punts referents a les assegurances dels socis i les llicències federatives. No totes les activitats que es duen a terme des del Centre Excursionista requereixen obligatòriament estar federat. Concretament, les activitats que nosaltres portem a terme, com a grup de senders, com són el senderisme i l'excursionisme en baixa i mitja muntanya, no obliguen a federar-se, ja que no són modalitats competitives ni d'alt risc. Activitats que fan altres seccions de l'Entitat, com la Secció d'Alta Muntanya (SAM) o la Secció d'Esquí, sí que obliguen a estar en possessió de la llicència en curs.

És per tot això que volem aclarir a tots els qui ens acompanyeu a les caminades de Vocalia de Senders, que a partir del mes de gener de 2010 no serà obligatori estar en possessió de la llicència de la FEEC, però sempre serà recomenable. Recordeu que és convenient tenir una assegurança d'accidents per a practicar qualsevol esport de muntanya, més encara si l'activitat és continuada i comporta un cert risc. Cadascú haurà d’ésser responsable de la seva seguretat; la nostra organització no es farà responsable de qualsevol accident o dany que es pugui produir, però sempre vetllarà per tal d'evitar-los.

De la mateixa manera, tampoc no serà requisit indispensable ésser soci del Centre Excursionista de Terrassa per a participar a les nostres caminades, doncs com ja sabeu, aquestes són obertes a tothom.




Molt cordialment,



La Vocalia de Senders
vocalia-senders@ono.com
www.vocaliadesenders.blogspot.com ......................................Terrassa, 1 de gener de 2010
*
*
*
*