Afegeix-me a Favorits!

<b></b>
Les Tres Creus a la Mola d'Estat (Muntanyes de Prades)

20 de maig del 2021

 








Benvolguts companys!


Hem estat molts mesos sense poder gaudir de les nostres caminades de senders per motiu de l’estat d’alarma i de les restriccions imposades per les autoritats sanitàries. Però s’acosta el moment de retrobar-nos, de tornar a trepitjar junts la muntanya. És per aquest motiu que estem organitzant una sortida per al proper 13 de juny al Lluçanès. Serà l’última sortida de la temporada abans de les vacances d’estiu.

Farem una bonica excursió circular des de Sant Boi de Lluçanès per assolir el panoràmic Santuari dels Munts, situat dalt del turó del mateix nom, un dels cent cims de la FEEC, continuarem davallant pels Plans de Montorro i ens enfilarem per l’obaga seguint un antic camí que ens portarà a coronar el Puigcornador, des d’on resseguint una esplèndida carena arribarem a la bonica església de Sant Salvador de Bellver, bon mirador de la contrada. Per tancar el cercle davallarem per la Baga de Vilanova, faldejarem el Cingle Negre, passarem per l’antic habitatge troglodític de la Balma de Serinyà i ens endinsarem en l’ombrívola raconada de la Font de les Donzelles. Després resseguirem la Riera de Talamanca, visitarem l’ermita de Sant Roc i tornarem al punt d’inici.

Tindreu totes les dades de la sortida la setmana vinent, amb les dates d’inscripció (del 31 de maig al 10 de juny). El desplaçament es farà en autocar amb places limitades, com fem sempre. No us oblideu la mascareta, que serà obligada en espais interiors.

I a partir del setembre tornem a engegar els Senders de Gran Recorregut: El Camí dels Nyerros, el GR del Centenari, del qual ja vam fer la primera etapa el setembre de l’any passat. Us n’informarem, com sempre, a través del web del Centre, el Full, el nostre Blog de Vocalia de Senders, i per correu.

 

Esperem tornar-nos a veure el proper 13 de juny!!