Afegeix-me a Favorits!

<b></b>
Foto de grup a la creu de terme de Pinós (Solsonès)

17 de març del 2016


Festa de la Muntanya
 
 

juny de 2017

La Festa de la Muntanya que vol donar a conèixer el CET i les nostres activitats a la ciutat. Enguany, a més, la Festa de la Muntanya coincidirà amb la celebració de la festivitat de Sant Bernat de Menthon, patró de tots els muntanyencs i amb l’acte solemne de reconeixement a la fidelitat dels socis. S’han programat un seguit d’actes, el més significatiu dels quals és la presència de l’entitat i de les seves seccions a la plaça Vella.
 

Programa d’activitats:

Dijous, 8 de juny: Cicle BBVA de Cinema de Muntanya. Projecció de les pel·lícules:
FREEDOM UNDER LOAD. Pavol Barabas. Eslovàquia. GRAN PREMI 2016 i Premi FEEC a la millor Fotografia.LA LISTE. Guido Perrini. Suïssa. Premi GRANDVALIRA al millor film d’Esports de Muntanya 2016.
 
Divendres, 9 de juny a les 19.00 h: Acte solemne de formalització de la cessió al Centre, per part de la seva esposa Rosa Villanova, de la biblioteca de muntanya d’en Jaume Fabrés i Amorós
 • Homenatge i agraïment a la fidelitat dels socis.
 • Projecció del documental NTB. Nubiola, Torras i Barberà.
 • Dissabte, 10 de juny: Festa de la Muntanya a la plaça Vella.
  Jornada a la plaça Vella amb la representació de totes les seccions del Centre.  Diumenge, 11 de juny a les 12.00 h: Celebració de la festivitat de Sant Bernat de Menthon, patró del tots els muntanyencs a la Mola.
  • Missa al Monestir de Sant Llorenç del Munt
  • Processó
  • Benedicció dels estris de muntanya
  • Actuació de la coral del Centre Excursionista CET de Cants.

  Dimecres, 14 de juny a les 20.15 h: Missa dedicada a Sant Bernat de Menthon a la parròquia de la Sagrada Família de Terrassa.
   
   
  Més informació al web del Centre Excursionista de Terrassa.