Afegeix-me a Favorits!

<b></b>
Les Tres Creus a la Mola d'Estat (Muntanyes de Prades)

12 d’octubre del 2011

 

 

 
      

          Estimats companys!

 

Després de les xafogoses vacances d’agost, s’acosta el moment tan esperat. Som a les  portes d’iniciar una nova aventura senderista que ens portarà a llocs d’incomparable bellesa, racons meravellosos de Catalunya: els Camins de Tramuntana.

El día 16 de setembre inaugurem els Camins de Tramuntana amb la primera etapa de la primera temporada, Cap de Creus – Port de la Selva. La inscripció per aquesta etapa romandrà oberta desde del dia 3 i fins al dia 14.

Com a obsequi d’aquesta inauguració, tots els que us inscrigueu obtindreu una samarreta dels Camins de Tramuntana. Demaneu-la a secretaria en el moment de fer la inscripció. Si aquesta la feu per internet, recordeu passar per secretaria a recollir la vostra samarreta.

Per tots aquells que no tingueu la presentació dels Camins de Tramuntana, us la podeu descarregar des del següent enllaç:


 
No us perdeu aquesta fascinant travessada pel nord de Catalunya on descobrireu paisatges increïbles i amagats i solitaris paratges transfronterers que us faran partícips d’una passió: la qualitat excepcional del patrimoni i el retrobament amb la història, la terra i la cultura.