Afegeix-me a Favorits!

<b></b>
Les Tres Creus a la Mola d'Estat (Muntanyes de Prades)

8 de març del 2009

Nous preus en el tiquet d'autocar a partir del setembre


En el butlletí del CET d'aquest trimestre, juliol-agost-setembre, junt amb la presentació del Camí Natural de l'Ebre (GR 99) s'ha publicat la primera etapa d'aquest GR, Casp - Mas de la Punta. En l'apartat "Preu de l'autocar" es va posar un preu orientatiu de sortida de 13,- euros per a socis de l'Entitat, a l'expectativa que podria ser aquest el preu final.

No obstant, en aquell moment no disposàvem encara d'un pressupost d'autocars definitiu per a la propera temporada. Un cop demanat aquest pressupost a la companyia d'autocars Bardet, estem estudiant un preu de sortida per a les dues primeres etapes el més ajustat possible. S'ha de tenir en compte que les etapes del GR 99 estan força més lluny que no pas les del GR 2; els desplaçaments, des de i cap a Terrassa, són més llargs, no és el mateix anar fins a Olot o Aiguafreda que fins a Casp o Mequinensa, província de Saragossa.

La nostra idea és posar-hi un preu de sortida que sigui beneficiós per a tots però que a la vegada estigui dintre de les exigències de l'esmentat pressupost. L'únic que podem avançar en aquest moment és que el preu se situarà entre els 15,- i els 20,- euros, preu de soci. Evidentment, aquest preu variarà en funció de la participació dels senderistes, de la mateixa manera que es va fer la temporada passada al GR 2, on es va sortir amb un preu de 15,- euros i es va poder rebaixar a 13,-, i fins i tot a 10,- euros les tres últimes etapes.


Perdoneu les molèsties i esperem la vostra comprensió.



Molt cordialment,
La Vocalia de Senders

*
*
*
*