Afegeix-me a Favorits!

<b></b>
Foto de grup a la creu de terme de Pinós (Solsonès)

25 de març del 2009

DVD amb l'àudio-visual del GR 2
De La Jonquera a TerrassaEl passat dijous, dia 16 de juliol, es va projectar, a la sala d'actes del Centre Excursionista, un passi de diapositives a càrrec dels nostres companys Jordi Sales i Antoni Pirla, on vem rememorar, amb unes fantàstiques fotografies acompanyades amb música, tota aquesta temporada de Senders de Gran Recorregut que hem dedicat al GR 2, De La Jonquera a Aiguafreda, més dues etapes fins arribar a Terrassa.
S'ha confeccionat un DVD amb aquesta fantàstica presentació de fotografies, de gairebé una hora de durada, perquè tots els participants d'aquesta caminada puguin tenir-ne un record àudio-visual.

Aquest DVD ja està disponible. Per a tots els qui heu fet, com a mínim, una etapa del GR 2 aquesta temporada, podeu adquirir-lo al preu de 2,- euros (preu de cost). Poseu-vos en contacte amb l'Enric (Tel. 687 55 88 75).

Igualment, els qui estiguin interessats en aquest DVD, i no hagin fet cap etapa del GR 2 aquesta temporada amb nosaltres, el podran adquirir al preu de 5,- euros.
La Vocalia de Senders

*

*

*