Afegeix-me a Favorits!

<b></b>
Cim de la Roca Falconera (Parc Natural de la Serra de Montsant, El Priorat)

12 de gener del 2009

SENDERS DE GRAN RECORREGUT










...................................................................... ....."Les muntanyes uneixen, els homes divideixen"



Dinar de Germanor Camí dels Nyerros

Pels camins d’en Serrallonga


Diumenge, dia 17 de juliol


Del cor de les Guilleries                    
sortirà un gran espetec que en farà ressons de guerra a les parets de Tavertet
Des de Sau a La Cellera,
des del Far al Matagalls, el trabuc d'en Serrallonga tornarà als amagatalls.
Torna, torna, Serrallonga,
que l'alzina ens cremaran, que ens arrencaran les pedres, que la terra ens robaran.


Com a cloenda d'aquesta temporada que hem dedicat plenament al Centenari del nostre Centre Excursionista, completant el Camí dels Nyerros, no hi ha res millor que acabar-la amb un gran Dinar de Germanor per a tots els qui heu participat en aquest GR del Centenari. I com no podia ser d'una altra manera, farem una caminada resseguint les passes d'en Serrallonga, nyerro per excel·lència, pels voltants de la vila on va néixer, Viladrau.

Serà una matinal amb un recorregut espectacular per camins del Parc Natural del Montseny. Hem escollit un itinerari autènticament nyerro que ens farà gaudir d'allò més, des de Sant Marçal de Montseny a Viladrau.



Itinerari: Sant Marçal de Montseny, Coll de Sant Marçal, Pla del Parany, Pla dels Èvols, Coll Sesportadores, Coll Pregon, collet de l’Home Mort, cim de Matagalls, Pla de les Saleres Velles, font de Matagalls, serra dels Salaverds, coll d’Ordials, camí de l’Erola, coll d’Àligues, ermita de la Mare de Déu de l’Erola, Castanyeda Gran de can Gat, can Gat, Roureda de can Gat, la Sala Nova, La Sala, font dels Pescadors, Prat de La Sala, Club de Polo Sant Antoni de Viladrau, coll Cendrós i La Noguerola (ctra. de Viladrau).

Us recordem que la inscripció a secretaria per al Dinar de Germanor de Nyerros es farà al mateix temps que la inscripció de l’última etapa, del dia 27 de juny al 8 de juliol, ambdós inclosos, de 7 a 9 del vespre.

Dinar de cloenda. Per acabar la jornada en un ambient de germanor, com ja és tradicional, farem el dinar de cloenda de temporada a l’Hostal Bofill, a Viladrau. El preu del dinar, amb cafè inclòs, serà de 17 €, encara que, com sabeu, els qui heu vingut periòdicament a les etapes del Camí dels Nyerros us sortirà molt més barat, segons el nombre d’etapes que hàgiu fet.

Aquest serà el menú:


Entrants al centre
Amanida Verda
Pica-pica de fuet

Primer plat (a triar un dels tres)
Faves a la catalana
Canelons de l’àvia
Meló amb pernil

Segon plat (a triar un dels tres)
Vedella amb bolets
Butifarra amb patates
Peus de porc

Postres
Crema
Flam
Fruita
Gelat

Beguda
Vi, aigua i cava
Cafè o infusions


 


Dificultat:   **

Recorregut:  13 kms.

Desnivells acumulats aproximats:  (+ 690 m)  (- 1.100 m)

Organitza: Vocalia de Senders.

Vocals: Enric Cortés, Joan Perich, Àngel Vela i Montse Marchuet.

Vegeu l'àlbum de fotografies d'aquesta matinal, amb el dinar de fi de temporada
*
*
*
*
*