Afegeix-me a Favorits!

<b></b>
Les Tres Creus a la Mola d'Estat (Muntanyes de Prades)

10 de gener del 2009

Etapes 10 i 11 del Camí dels Nyerros: Refugi Coma de Vaca

Com ja sabeu, aquestes dues etapes del Camí dels Nyerros es faran el segon cap de setmana de juny: el diumenge, dia 12, i el dilluns, dia 13. Tal com ja hem explicat durant les darreres etapes, la capacitat màxima del refugi és de 52 places. Com que és possible que s'ultrapassi aquesta xifra de persones, ja que volem donar opció a que pugui venir tothom qui vulgui a fer aquestes dues etapes, hem hagut d'establir uns criteris objectius per determinar qui tindrà accés a les places del refugi i qui no. En primer lloc, s'ha establert l'ordre d'entrada al refugi atenent al nombre d'etapes fetes del Camí dels Nyerros per cada persona, fins a la 9ª etapa, la del mes de maig. En segon lloc, a igual nombre d'etapes fetes, es tindrà en compte l'antiguitat de soci. Les 52 places seran a mitja pensió (sopar, dormir i esmorzar) i serà necessari ésser soci del Centre i estar en possessió de la tarja de federat en curs.

En el cas que s'ultrapassi la xifra de 52 persones, per als qui, pel nombre d'etapes fetes, no els correspongui accedir al refugi, estem estudiant la millor manera perquè tothom pugui passar la nit el més còmodament possible, per la qual cosa hi haurà una reunió preparatòria al Centre Excursionista el dimarts, dia 31 de maig. No obstant, alguns consocis ja han mostrat la seva predisposició a fer bivac, encara que els pertoqués disposar de plaça al refugi. En funció del nombre d’inscrits es poden preveure diferents opcions que es tractaran a la reunió preparatòria del dia 31.

La inscripció per aquestes dues etapes comença el dilluns, dia 16 de maig, i finalitza el divendres, dia 27. A secretaria, hi haurà la llista provisional de pre-inscrits, confeccionada a partir de les consultes fetes en les últimes etapes del Camí dels Nyerros.

El preu de la inscripció per aquestes dues etapes serà de 60,- euros per persona, preu que inclou tant l'allotjament al refugi com els dos tiquets d'autocar (preu de soci). Als socis que no puguin optar al refugi, se'ls tornarà el 50% de la inscripció (30,- euros). En el cas dels no socis, el preu de la inscripció serà de 50,- euros per persona (preu que inclou només el dos tiquets d'autocar).



Etapa 10 del Camí dels Nyerros: diumenge, dia 12 de juny.
Pardines - Collada Verda - Refugi Coma de Vaca

Etapa 11 del Camí dels Nyerros: dilluns, dia 13 de juny.
Refugi Coma de Vaca - Estació de Vallter 2000

* *

*

*