Afegeix-me a Favorits!

<b></b>
Cim de la Roca Falconera (Parc Natural de la Serra de Montsant, El Priorat)

28 de març del 2008

Increment del preu del tiquet d'autocar per als qui no són socis


En l'última reunió de la Vocalia de Senders mantinguda amb la resta de vocalies de la Secció d'Excursionisme del CET, es va decidir incrementar el preu del tiquet d'autocar, per als qui no són socis del Centre Excursionista, en 10 euros respecte al preu que paga el soci.

Com tots ja sabeu, la filosofia del CET, com la de tots els centres excursionistes, és que la gent que vol participar de les activitats que s'hi fan, provi aquestes activitats durant un temps i, si li agrada, que se'n faci soci. El Centre Excursionista és una entitat que aglutina, des de fa un segle, muntanyencs i persones interessades en el coneixement del patrimoni natural i cultural. Com a club esportiu de muntanya, afavoreix la pràctica de l'excursionisme, l'escalada, l'esquí, l'espeleologia, les ascencions d'alta muntanya, etc. A més, ofereix:

- cursos d'iniciació o perfeccionament
- un cicle estable, durant tot l'any, de conferències, projeccions audiovisuals i vetllades musicals.
- un centre de documentació de muntanya (biblioteca, revistes especialitzades, mapes i altres publicacions)
- un espai WiFi


El CET és el punt de trobada de les persones interessades en els esports de muntanya. Al CET hi trobaràs companys i hi faràs amics. Rebràs informació, per correu tradicional o electrònic, com tu decideixis, de les activitats que s'hi organitzen. Estaràs sempre al dia. Podràs tramitar les targes de les federacions d’esports de muntanya, esquí o espeleologia, amb l’assegurança que hi va associada. Faràs activitats de forma més segura. Podràs participar als cursos que organitzen les diferents seccions i d’aquesta manera, estar assabentat de les últimes tècniques i dels darrers avenços. Sabràs sempre què cal fer i quan cal fer-ho. Col·laboraràs amb el funcionament del CET i, indirectament, a les campanyes de conservació del patrimoni natural i cultural en les quals hi participa i, també, en la tasca integradora del club. Si desitges participar-hi de manera activa, seràs molt benvingut. Seràs més solidari.

En definitiva, el CET és un punt de trobada on compartir experiències, on els que comencen poden aprendre de qui ja en sap i qui ja en sap pot ajudar qui comença. És per tot això, que el CET està interessat en que et facis soci i puguis gaudir de tots els seus avantatges.

L'increment del preu d'autocar per als qui encara no sou socis del CET té una senzilla explicació: fins ara, la diferència de 3 euros en el preu respecte al soci es va pactar perquè tothom pogués accedir a les nostres caminades amb un preu força assequible, i que en poc temps us en poguéssiu fer socis. Però en la pràctica això no ha estat així. A la llarga, qui surt perdent és el propi soci del CET. La Vocalia de Senders, com la resta de seccions, es deu al soci, que és qui ha de tenir tots els avantatges.



Molt cordialment,

La Vocalia de Senders
*
*
*